![]() |
Yumurtalı pazı kavurması (aydın) Malzemeler (2-3 kişilik): 1 bağ[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 adet kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2-3 diş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2-3[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 kahve fincanı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı kırmızı toz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tuz, karabiber, pul[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (arzu edilirse) Yapılışı: Pazıları geniş bir tencerede kaynayan suya atın, bekletmeden hemen çevirerek süzgeçle çıkartın. Soğuk sudan geçirin, suyunu sıkarak doğrayın. Tavada zeytinyağını ısıtın, doğranmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları kavurun sonra[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları da ekleyin. Tuz, karabiber, kırmızı toz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve acı severseniz pul[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ekleyip 5-10 dk kadar kavurun. Pişmesine yakın 2-3[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kırıp fazlaca karıştırmadan kapağını kapatıyoruz. Not: Üzerine de[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lı süzme[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] servis önerisidir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:18. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk