21 Ekim 2010, 13:22 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Ayva yahnisi (artvin) 3-4 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 200 g yağsız kıyma 75 g/1 küçük çay bardağı tozşeker 1 su bardağı çekirdeksiz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 30 g/2 yemek kaşığı tereyağı Ayvaları yıkayıp dörde bölün, çekirdek kısmını iyice temizleyin, soymadan dilimleyin. Dilimlenmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları yayvan bir tencereye dizin. Kıymayı yağsız olarak kavurun ve dilimlenmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ların üzerine serpin. Üzümleri yıkayıp onları da[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ların üzerine serpiştirin. Tozşekerin de serperek ekleyin. Tereyağını küçük küçük keserek tencerenin içine serpiştirin. Tencereye, kenarından az miktar su ekleyip kapağını kapatın, ocağa[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Suyu kaynamaya başlayınca tencerenin altını kısın. Hafif ateşte[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar yumuşayıncaya kadar pişirmeye devam edin.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
artvin, ayva, yahnisi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
irc.ayva.org / www.ayva.org aktif edilmistir... | Sephiroth | Sunuculardan Son Haberler | 57 | 30 Eylül 2022 19:53 |
Ton Balığı Yahnisi | PySSyCaT | Deniz Ürünleri | 0 | 21 Mart 2016 10:07 |
Hıdırellez Yahnisi | Burce | Et Yemekleri | 0 | 27 Mart 2012 20:48 |