21 Ekim 2010, 13:06 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Gevrek (ardahan) Un Kaymak Tuz (Malzemeler isteğe yada kişi sayısına göre ayrılır.ölçüsüzdür) YAPILIŞI Bir kapta[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], un ve tuz konularak kulak memesinden biraz yumuşak hamur hazırlanır. Yumurta büyüklüğünde kütler (pazı) hazırlanır. Oklavayla açılan yufkalar bir taraftanda orta ısıda hazırlanmış olan saçta pişirilir. Servisi[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], çay, yada salatayla yapılır.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
ardahan, gevrek |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yağlı Gevrek Kurabiye | mCx | Kurabiye Tarifleri | 0 | 31 Mart 2022 13:52 |
Şeftalili Gevrek | Zen | Tatlılar | 0 | 02 Şubat 2013 18:08 |
Gevrek Peynirli Börek Tarifi Resimli | AnqeL | Hamur İşleri | 0 | 21 Mart 2012 23:30 |
Gevrek Poğaça | YapraK | Hamur İşleri | 0 | 12 Nisan 2009 17:33 |