21 Ekim 2010, 13:06 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Pişi (ardahan) Un Tuz Maya Su YAPILIŞI: Bütün malzemelerin katılımıyla kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edilir. Mayalanmaya bırakılır. Hamur mayalanınca, derince ve büyük bir tavanın yarısına kadar yağ doldurulur, bu yağ yüksek ateşte kızdırılır, hamurdan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar alarak oklava yardımıyla tavanın genişliğinde açılır, ortasından delinir. Kızgın yağda kızartılır. Servisi sıcak yapılır.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
ardahan, pişi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Pişi Tarifi | Sarya | Hamur İşleri | 7 | 12 Aralık 2022 03:08 |
Çörek Otlu Pişi | mCx | Hamur İşleri | 2 | 31 Mart 2022 18:18 |
Peynirli pişi tarifi | Beatrice | Yemek Tarifleri | 1 | 03 Aralık 2018 15:00 |
Yoğurtlu Pişi | Funda | Aperatif ve Atıştırmalıklar | 0 | 01 Mayıs 2018 19:21 |
Çörek Otlu Pişi | oneofgirl | Hamur İşleri | 0 | 03 Eylül 2013 18:27 |