![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Antalya piyazı MALZEMELER Kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 su bardağı Sarmısak (ezilmiş) 4 diş Tahin 2-3 çorba kaşığı Limon 2 adet Sirke 2 çorba kaşığı Zeytinyağı 2 kahve fincanı Tuz 2 tatlı kaşığı Haşlanmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 adet Taze[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 demet Maydanoz (kıyılmış) Yarım demet Pul[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 tatlı kaşığı Domates 2 adet YAPILIŞI Fasulyeleri akşamdan sabaha kadar tuzlu su içinde bekletin, şişsinler.Şişmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri orta ateşte tuzlu bol su içinde yaklaşık 20 - 25 dakika ön haşlamaya tabi tutun. Haşlama suyunu dökün. Yıkayıp tekrar tencereye[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Fasulyeleri ikinci kez, yarık yarık olup iyice pişinceye, tencerede çok az haşlama suyu kalıncaya kadar haşlayın ve soğumaya bırakın. Pişmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lerden 2 ile 3 çorba kaşığı kadarını alın. Çukur bir kaba[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Çatalla iyice ezin ve üzerine ezilmiş sarmısağı, tahini,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyunu, sirkeyi, tuzu, zeytinyağını katın. Tüm malzemeleri karıştırıp tenceredeki[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lerin üzerine döküp harmanlayın ve Borcam’ın dilimli kek kalıbına aktarın. Üzerine kıyılmış taze[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve maydanozu, pul[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i katıp karıştırın. Domates dilimleri ve ikiye bölünmüş haşlanmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile süsleyip servis yapın.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
antalya, piyazi, piyazı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Haberportakal.com Portakal Haber, Antalya Hakkında Bilgiler, Antalya Gündem, Antalya Son Dakika, Antalya Haber | ZeuS | Web Site Tanıtımı | 1 | 19 Ocak 2023 06:40 |
Maş Piyazı (Gaziantep) | oneofgirl | Yöresel Yemekler | 0 | 06 Ağustos 2013 00:39 |
Fasulye Piyazı | Liaaa | Salatalar Mezeler | 0 | 31 Ekim 2012 12:57 |
Zeytin Piyazı | Adrasteia | Soslar | 0 | 22 Ocak 2012 10:56 |
Loğlaz piyazı (gaziantep) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 26 Ekim 2010 16:01 |