21 Ekim 2010, 12:55 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Ankara ketesi Malzemeler: 250 gram tereyağı 1 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 4 su bardağı un 1 tatlı kaşığı tuz İçi için 200 gram kıkırdak Üzeri için 1 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hazırlanışı: Yağ,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], un ve tuzu yoğurun. 1 gece buzdolabında bekletin. Cevizden büyük parçalar koparıp elde açın. İçine kıkırdak koyup, hamuru top şeklinde kapatın. Üzerine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sarısı sürün. 200 derecede pişirin. Sıcak olarak servise sunun. NOT: 850 gram kuyruk et makinesinde çekilir. Tencerede kısık ateşte yağ kıkırdak halini alıp kızarana kadar kaynatılır. Yağ süzdürülür. Kıkırdak yeteri kadar tuzlanır. Yemeğe hazır hale getirilir.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
ankara, ketesi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Erzurum ketesi tarifi | Beatrice | Yöresel Yemekler | 10 | 16 Aralık 2019 21:25 |
Ankara Ketesi (Kıkırdaklı/Kuyruklu Kete) | eiffel65 | Hamur İşleri | 0 | 20 Nisan 2019 14:50 |
Şiran Ketesi | Sim | Hamur İşleri | 0 | 15 Temmuz 2013 20:08 |
Kayseri ketesi | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 20 Ocak 2011 08:38 |
Erzurum bohça ketesi | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 25 Ekim 2010 13:30 |