21 Ekim 2010, 12:46 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Hasuda (amasya) 1 Bardak nişasta 5 Bardak su 1 Bardak toz şeker 3 Kaşık tereyağı 1/2 Bardak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içi 4 bardak su kaynatılır, 1 bardak su ile nişasta karıştırılır, kaynar suya ilave edilir karıştırılarak pişirilir. Piştikten sonra bir tepsiye dökülerek üzerine kızdırılmış tereyağı gezdirilir. Ceviz serpilerek servise sunulur. Sıcak olarak yenir.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
amasya, hasuda |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Amasya Türküleri - Amasya Yöresi Türküleri | PySSyCaT | Karadeniz Bölgesi | 0 | 04 Kasım 2014 10:01 |
Amasya | Sır | İl ve İlçelerimizin Tarihçesi | 0 | 29 Ocak 2011 18:10 |
Amasya tatlısı | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 21 Ekim 2010 12:47 |
Amasya çöreği | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 21 Ekim 2010 12:44 |