21 Ekim 2010, 12:35 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Göbek dolması (amasya) Malzemeleri 2 kg. kaburga Eti ve karın zarı 1 kg. Pirinç Ciğer Dolmalık Fıstık Kuş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ü Maydanoz Baharat Tuz Tereyağı. Yapılışı: Hazırlanan iç pilav açılan göbeğin içerisine doldurulur .ve ağzı dikilir. Yağda kızartıldıktan sonra pişene kadar suda haşlanır ve fırında kızartılır.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
amasya, dolmasi, dolması, göbek |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Amasya Türküleri - Amasya Yöresi Türküleri | PySSyCaT | Karadeniz Bölgesi | 0 | 04 Kasım 2014 10:01 |
Azeri Usulü Balık Dolması (Şorbalık Dolması) | Violent | Deniz Ürünleri | 0 | 26 Mayıs 2013 19:52 |
Göbek Yağları Nasıl Erir - Göbek Yağlarını Eritmek İçin Bilgiler | Liaaa | Diyet ve Sağlıklı Beslenme | 0 | 30 Haziran 2012 15:55 |
Göbek ve Göbek Kordonu | Rüzgar | Çocuk Sağlığı | 0 | 28 Ocak 2012 11:58 |
Bakla dolması (amasya) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 21 Ekim 2010 12:43 |