![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cızdırma (afyon) Malzemeler 2 kg. un 1 kâse acı maya 1,5 litre su 1 kâse çekilmiş haşhaş Tuz 1 çay bardağı haşhaş yağı veya sıvı yağ Yapılışı: Unla acı mayayı sıcak su ile karıştırırız. Bunu yoğurarak ayran gibi yaparız. Yoğurduktan sonra üstünü örter bekleriz. Hamur kabardıktan sonra sacı kızdırırız. Sonra sacı yağlarız. Yaptığımız hamurdan bir tasla alır sacın üstüne dökeriz. Üstüne haşhaşını eker pişiririz.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
afyon, cizdirma, cızdırma |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Afyon Merkez Halk Eğitim Merkezi Hakkında Bilgi Afyon | PySSyCaT | Ege Bölgesi | 0 | 05 Kasım 2014 10:09 |
Afyon | Sır | Serbest Kürsü | 0 | 18 Eylül 2011 02:02 |
Afyon / Dil | Ecrin | Ege Bölgesi | 0 | 07 Eylül 2011 21:00 |
Afyon | Sır | İl ve İlçelerimizin Tarihçesi | 0 | 29 Ocak 2011 17:55 |