21 Ekim 2010, 12:21 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Lokul (afyon) Malzemeler: Ekmeklik olarak yoğrulan hamurdan alınır. 1 su bardağı sıvı yağ Haşhaş ezmesi Yapılışı: Mayalı hamurdan alınır. Hamuru sofraya koyarız. Ondan bezeler yaparız. Bu bezeleri açıp içine yağlı haşhaştan süreriz. Sonra bunu katlarız. Katladığımız hamuru kendi etrafında yuvarlayıp şekil veririz. Üzerine tekrar yağlı haşhaş sürüp yağlı tepsiye çizeriz. Fırında pişiririz. Not: İsteğe bağlı olarak içine dövülmüş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] de konulabilir.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
afyon, lokul |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Afyon Merkez Halk Eğitim Merkezi Hakkında Bilgi Afyon | PySSyCaT | Ege Bölgesi | 0 | 05 Kasım 2014 10:09 |
Afyon / Dil | Ecrin | Ege Bölgesi | 0 | 07 Eylül 2011 21:00 |
Afyon | Sır | İl ve İlçelerimizin Tarihçesi | 0 | 29 Ocak 2011 17:55 |
Lokul (samsun) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ocak 2011 20:42 |