21 Ekim 2010, 12:18 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Incir dolması (afyon) Malzemeler: 1 kg. kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 su bardağı ılık su 1 çay bardağı toz şeker Muhallebisi İçin Malzemeler: 2 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 fincan buğday nişastası Yapılışı: İncirlerin sapları alınır, yıkanır. Bir tencereye konur. Üzerine bir su bardağı ılık su dökülür ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler haşlanır. Haşlanmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lerin ortaları parmakla çukurlaştırılır. Açık kısımları yukarı gelecek şekilde tepsiye dizilir. Süt ve nişasta karıştırılarak bir tencerede kaynatılır. Koyulaşan muhallebi bir tabağa dökülür ve muhallebinin soğuması beklenir. Muhallebi soğuduktan sonra her[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]in içi muhallebi ile doldurulur. İncirlerin üzerine 1 su bardağı ılık su ve şeker gezdirilir. Tepsi ocağa konur ve tatlı pişirilir. İncirler suyunu çekince ocak kapatılır. Servis tabağına alınır.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
afyon, dolmasi, dolması, incir |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
17 Yaş -> incir (nokta) net | DomainSatisi | Domain Satış | 6 | 14 Mayıs 2024 16:02 |
Afyon Merkez Halk Eğitim Merkezi Hakkında Bilgi Afyon | PySSyCaT | Ege Bölgesi | 0 | 05 Kasım 2014 10:09 |
Azeri Usulü Balık Dolması (Şorbalık Dolması) | Violent | Deniz Ürünleri | 0 | 26 Mayıs 2013 19:52 |
Kuru incir ve kayısı dolması (kemaliye erzincan) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 25 Ekim 2010 13:19 |