13 Temmuz 2014, 23:13 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Karadeniz Bölgesinde sıkça kullanılan kelimeler (L) Lavaş: İnce ekmek, yufka ekmek. Lavaşçı: Lavaş pişirip satan kimse. Lavaşlamag: Lavaş ekmeği içine koyup bükmek. Lavaş: Yufka ekmeği tatlısı. Lengeri: Siniye benzeyen fazla derin olmayan bakır kap. Legen: geniş, yayvan kap. Lenger: Tepsi biçimli geniş sahan. Lobya: Fasulye. Bu bitkinin tohumu. Lobyalı: Fasulyeli. Fasulye ile pişirilmiş. Lobiya: Fasulye. Lobiya: Fasulye. Lobya: fasulye.
__________________ O Herşey Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | |
|
Etiketler |
bölgesinde, karadeniz, kelimeler, kullanılan, sıkca |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Karadeniz Bölgesinde sıkça kullanılan kelimeler (F) | aLya | Yöresel Kelimeler ve Anlamları | 2 | 14 Temmuz 2014 01:06 |
Karadeniz Bölgesinde sıkça kullanılan kelimeler (A) | aLya | Yöresel Kelimeler ve Anlamları | 2 | 13 Temmuz 2014 23:07 |
Karadeniz Bölgesinde sıkça kullanılan kelimeler (D) | aLya | Yöresel Kelimeler ve Anlamları | 0 | 13 Temmuz 2014 23:01 |
Karadeniz Bölgesinde sıkça kullanılan kelimeler (C) | aLya | Yöresel Kelimeler ve Anlamları | 0 | 13 Temmuz 2014 22:58 |
Karadeniz Bölgesinde sıkça kullanılan kelimeler (B) | aLya | Yöresel Kelimeler ve Anlamları | 0 | 13 Temmuz 2014 22:52 |