21 Nisan 2022, 19:14 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Et Hakkında Bilinmesi Gerekenler Eti Kaynamış Suya Atın Hem tadı güzel olur hem de et suyu arı kalır. Et suyuna biraz baharat ekleyip çorba yerine sıcak sıcak servis yapabilirsiniz. Eti Haşlarken Bırakın köpürdükçe köpürsün. Acılığı azalır. Et yemeğinizi Bir gün önceden hazırlayın. Pişirdikten sonra bekletin. Ertesi gün etsuyunun yağları daha çabuk çözlülür. Patatesle eti Ayrı tencerelerde (ikisi de tuzlu suda) haşlayın. Çünkü patates et suyunu bulandırır. Eti dostlarından ayırmayın İri deniz tuzu, değirmen karabiberi, kornişon, halka soğanlar, asortik hardal ve turşu. Yanında da taze köy ekmeği.... Kemikli eti Ayrı pişirin. Tencerede çok az et suyunda haşlayın veya alüminyum folyoya sarıp fırına verin. Böylece et kemikten ayrılmaz. Kızarmış ekmekle ve bol tuzla tadın. | |
|
Etiketler |
et hakkında bilinmesi gerekenler |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Vitaminler hakkında bilinmesi gerekenler | Sanem | Sağlık Köşesi | 1 | 31 Ocak 2020 21:19 |
Saç Bakımı Hakkında Bilinmesi Gerekenler | Deep | Sağlık Köşesi | 0 | 28 Eylül 2014 02:49 |
Anestezi Hakkında Bilinmesi Gerekenler | Zen | Sağlık Köşesi | 0 | 16 Eylül 2013 14:26 |
NFC Hakkında Bilinmesi Gerekenler. | Chelt | Bilim Dünyasından Son Haberler | 0 | 03 Mayıs 2011 13:30 |
Tansiyon hakkında bilinmesi gerekenler | Lucifer | Sağlık Köşesi | 0 | 19 Ocak 2010 15:49 |