15 Ocak 2020, 12:48 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Peynirli Saganaki Peynirli Saganaki Malzemeleri 1 kalıp kelle (sele) peyniri veya tulum peyniri Tercihe göre bir miktar beyaz un veya mısır unu Bir miktar su Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Peynirli Saganaki Hazırlanışı Kelle veya tulum peynirleri, ince dilimler halinde kesilir. "Ardından önce suya batırılır, sonra ise beyaz una veya mısır ununa bulanır. (Bu işlemi balık kızartırken una bulanması şeklinde düşünebilirsiniz.) Ardından, peynir dilimleri, daha önce kızgınlaştırılan tavada kızartılır. Peynirin akmaması ve aşırı erimemesi için kontrol etmek ve sıkça çevirmek yerinde olacaktır. Tüm dilimler kızartıldıktan sonra, bir tabağa alınarak, üzerine hafifçe zeytinyağı gezdirilir. Farklı süsleme için, domates dilimleri, maydanoz gibi ürünleri de kullanabilirsiniz. Bu pratikmezeyi, özellikle rakı ve balık menülerinizde kullanabilirsiniz. Hem doyurucu, hem de lezzetli bir tarif olacaktır Alıntı | |
|
15 Ocak 2020, 16:01 | #2 |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Peynirli Saganaki Yarın kahvaltıya yapim bunu kaydedimde
__________________ Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır" Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
Etiketler |
]peynirli saganaki |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kayısılı Peynirli Kek | BestSEO | Kek Tarifleri | 0 | 04 Eylül 2019 13:01 |
Kavurmalı Peynirli Kiş | AngeL | Hamur İşleri | 0 | 14 Ocak 2015 02:20 |
Peynirli kek | Zen | Kek Tarifleri | 0 | 03 Aralık 2012 13:43 |
Peynirli Dip Sos | Adrasteia | Soslar | 0 | 22 Ocak 2012 10:46 |
Peynirli Tartolet | YapraK | Hamur İşleri | 0 | 26 Eylül 2009 18:15 |