16 Nisan 2019, 22:27 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Kuşkonmaz Bitkisinin pişirme teknikleri Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Özellikle et ve tavuk yemekleri ile oldukça sık tüketilir. Kahvaltılarınızda omletlerin içine bu leziz bitkiyi ekleyebilir ve farklı bir lezzet elde edebilirsiniz. Başka bir lezzet olarak da kuşkonmazın üstünde yer alan odunsu kısımları elinizle temizleyerek, geriye kalan yumuşak kısımlarını yıkayıp kuşkonmazı elinizle küçük parçalara ayırın. İsteğe göre dilediğiniz yeşilliklerle kavurun ve üzerine yumurta kırın. Baharat da ekleyerek bu şekilde servise sunun. Eğer haşlayarak tüketmeyi tercih ederseniz haşlama süresi 2-3 dakikadır, cinsine göre en fazla 7 dakika haşlanabilir. Kuşkonmaz bol tuzlu ve kaynar suda haşlanmalıdır. Haşlanan kuşkonmazı sudan alıp soğuk suya koyun. Soğuk suda 2 dakika tutmanız yeterli olacaktır. Bu hazırlama tekniklerinin yanı sıra, kuşkonmazı çiğ de tüketebilirsiniz. Ayrıca 5 dakika boyunca peynir ile fırınlayarak da hazırlayıp, tüketebilirsiniz. | |
|
Etiketler |
bitkisi, kuşkonmaz, pişirme, teknikleri |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Denetim teknikleri, kanıt toplama teknikleri | Burce | Ödev ve Tezler | 0 | 24 Mayıs 2014 16:08 |
Koca Pişirme Rehberi | Sue | Ah Kadınlar | 0 | 04 Temmuz 2012 18:27 |
Koca Pişirme Tarifi | Candy | Ah Kadınlar | 2 | 01 Kasım 2010 17:23 |
En Sağlıklı Yumurta Pişirme Yöntemi | YapraK | Yemek Tarifleri | 0 | 16 Mart 2010 21:32 |
Düdüklü Tencerede Pişirme Süreleri | Kralice | Yemek Tarifleri | 1 | 12 Mart 2009 13:32 |