18 Aralık 2018, 10:33 | #1 | |
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Kestaneli Hindi fume MALZEMELER 4 dilim hindi füme Yarım kg kestane 1’er adet havuç ve elma Yarım limonun suyu Yarım demet dereotu İki buçuk çorba kaşığı krema 1 adet tavuk göğsü 2 çorba kaşığı sıvıyağ 1’er tutam tuz, karabiber ve tarçın YAPILIŞI KESTANELERE bıçakla çizikler atıp bir fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında pişirin. Kabuklarını soyun ve iyice ezin. Havucu jülyen doğradıktan sonra 1 çorba kaşığı sıvıyağda soteleyin. Diğer taraftan elmayı soyup rendeleyin. Üzerine limon suyu ekleyip karıştırın. Bir kasede kestane, havuç, elma, tuz, karabiber, tarçın ve ince kıyılmış dereotunu karıştırın. Kestaneli karışıma kremayı yavaşça ilave edin. Tavuk göğsünü 4 ince dilim olacak şekilde kesin. Hindi fümenin üzerine 1 adet tavuk dilimi yerleştirin. Hazırladığınız kestaneli harçtan biraz koyup, sarma yapar gibi sarın. Açılmaması için kürdanla tutturun. Kalan malzemeyi de aynı şekilde hazırlayın. 1 çorba kaşığı sıvıyağ ile fırın tepsisini yağlayın ve hazırladığınız tavuk sarmaları yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20-25 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın
__________________ I suffered, I learned, I changed.. | |
|
Etiketler |
füme, hindi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kestaneli Hindi Kızartması | Zen | Diyet Tarifleri | 0 | 19 Kasım 2012 14:28 |
Sarafin Fumé Blanc | Zen | İçkiler İçecekler | 0 | 20 Şubat 2012 23:25 |
Somon Fume'li Bruschetta | YapraK | Deniz Ürünleri | 0 | 11 Ocak 2010 17:35 |
Kestaneli Hindi Dolması | YapraK | Dolma ve Sarmalar | 0 | 25 Aralık 2009 21:39 |