![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Yumurta ve Süt Ürünleri İle İlgili İpuçları * Yumurtaları katı haşlayacağınız zaman 12 dakikadan fazla haşlamayın. * Yumurtaların haşlama suyuna tuz eklemeyin. * Haşlayacağınız yumurtaların çatlamaması için yuvarlak kısımlarını bir toplu iğne ile delin. * Mümkün olduğunca yumurtanın çiğ olarak kaldığı yemekleri ve sosları ev ortamında hazırlamaktan kaçının. Bu şekilde hazırladığınız yiyecekleri buzdolabında muhafaza edin ve 2 saat içerisinde tüketmeye gayret edin. * Yumurtaları buzdolabında yıkamadan ve sivri uçları aşağı bakacak biçimde saklayın. Yumurtayı yıkama işlemini kullanmadan hemen önce yapın. Aksi takdirde bozulması hızlanacak ve dolaptaki kokuları içine emecektir. * Krema süt ve yoğurt gibi malzemeleri sıcak yemeklere ilave edecekseniz yemeği kaynatmamaya özen gösterin. * Yoğurt çırpılmış yumurta gibi malzemelerle hazırladığınız terbiyeleri yemeklere katarken mutlaka yemeğin sıcak suyundan bir kepçe kadar içlerine yedirerek ılındırın. Aksi halde bu terbiyeler aniden sıcak yemeğe katıldıklarında kesilirler. | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
yle, ürünleri |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tek Yumurta İkizleri, Çift Yumurta İkizleri, İkizler Hakkında Bilgi | Liaaa | Kadın Sağlığı | 0 | 12 Haziran 2012 14:55 |
Saçlarınızla İlgili İpuçları | AnqeL | Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri | 0 | 27 Şubat 2012 15:14 |
Eğitimde Sürecinde İpuçları | Ecrin | Öğretmen Sorunları Ve Etkileşimi | 0 | 10 Ocak 2012 23:13 |
Windows İpuçLarı | Derebey | Windows | 0 | 03 Şubat 2006 00:05 |