22 Ağustos 2013, 17:22 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Patlıcan Kabuklarını Soyduktan Sonra Patlıcan kabuklarını soyduktan sonra içine sirke ve çok az zeytinyağı konmuş suda çok az haşlayın. Daha sonra istediğiniz küçükte doğrayın ve pilav yaparken içine katın. Pilavınız daha lezzetli olacaktır. | |
|
Etiketler |
kabuklarını, patlıcan, sonra, soyduktan |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kişnişli patlıcan sos | Adrasteia | Soslar | 0 | 22 Ocak 2012 11:01 |
Patlıcan Pizzası | Dilara | Sebze Yemekleri | 0 | 09 Mayıs 2009 09:12 |
Çekirdek kabuklarını yere atana 22 YTL ceza | UnyE | Haber Arşivi | 0 | 10 Mayıs 2007 21:45 |