30 Kasım 2012, 17:31 | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Çam Ağacı içinde Ratatouille Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Harcı için malzemeler: - Küçük çiçeklere ayrılmış Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 1 yemek tabağı dolusu karnabahar (300 gr) - İnce doğranmış 1 yeşil biber - İnce doğranmış 1 kuru soğan - 1 su bardağı haşlanmış nohut - 2 diş sarımsak - Yarım çay kaşığı kekik - İnce ince doğranmış 2 domates (Püre de kullanabilirsiniz.) - 1 yemek kaşığı zeytinyağı - Tuz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. istenirse bir tutam zerdeçal Bir tavaya zeytinyağı koyun. İçine soğanları ve ince ince doğradığınız sarımsağı ekleyin. Birkaç dakika soteleyin. Karnabaharları ekleyin. Karnabaharlar kahverengileşmeye başlayana kadar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. karıştırarak soteleyin. Dikkat edin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. çok pişmesinler. Ardından domatesleri ve haşlanmış nohutları koyun. Karıştırmaya devam edin. Kapağını kapatmadan pişirin. Eğer gerekirse biraz su ekleyebilirsiniz. Karnabaharlar yumuşayıncaya kadar (ama hamur gibi olmasın) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ağzı açık şekilde pişirin. İçine tuzunu ve baharatlarını da serpin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. biberi ekleyin ve ateşten alın. Biber sebzelerin sıcaklığı ile pişsin. Hamurun içine koymadan önce iyice soğutun. Hamur için malzemeler: - 2.5 su bardağı un - 6 yemek kaşığı sıvı yağ - 10-11 yemek kaşığı su Yağı un ile karıştırın. Ekmek kırıntısı şeklini alıncaya kadar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ellerinizle karıştırın. Suyu ekleyin ve yoğurmaya başlayın. Elinize yapışmayacak bir hamur elde edinceye kadar yoğurun. Gerekirse biraz daha su ekleyebilirsiniz. Hamurun içine Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sevdiğiniz bir çeşit baharatı (kekik gibi) da ekleyebilirsiniz. Elde ettiğiniz hamuru 5 parçaya bölün. Hafifçe unlanmış bir yüzeyde Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. hamurları şekildeki gibi yaklaşık 15cmx15cm’lik kareler halinde açın. İsterseniz üzerine biraz daha zeytinyağı sürebilirsiniz. İki karşı ucu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ortada birleşecek gibi üstüste getirin. Katladığınız yerleri tekrar açın ve yaklaşık 1er cm’lik kesikler yapın. Hamurun alt kısmını ise Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. şekildeki gibi kesin. Burası çam ağacımızın gövdesini oluşturacak. Orta kısmı hazırladığınız iç ile doldurun. Çok fazla doldurmamaya özen gösterin ki Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. böreğinizin şeklini bozmasın. Üstten başlayarak Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. kestiğiniz parçaları üstüste kapatmaya başlayın. (Biraz saç örmeye benziyor.) Hazırladığınız börekleri yağlanmış bir tepsiye veya yağlı kağıdın üzerine dizin Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30-40 dakika Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. aslında fransaya ait bir yemektir | |
|
Etiketler |
cam, icinde |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ratatouille | YapraK | Salatalar Mezeler | 0 | 22 Mart 2009 19:19 |