01 Kasım 2012, 16:48 | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Pancar pane 1 su bardağı galeta unu 2 adet pancar 1 çorba kaşığı sıvı yağ 2 çorba kaşığı tereyağı 2 çorba kaşığı un 1 adet yumurta Karabiber Tuz Pancarları tuzlu suda yumuşayana kadar haşlayın. Ilındıktan sonra soyup dilimleyin. Üzerine tuz ve karabiber serpin. Önce una, sonra çırpılmış yumurtaya, en son olarak da galeta ununa bulayın. Sıvı yağ ve tereyağını bir tavada kızdırıp pancarları arkalı önlü kızartın. Kağıt havlu üzerine çıkarın. Fazla yağı süzüldükten sonra servis yapın. | |
|
Etiketler |
pancar, pane |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kırmızı Pancar - Kırmızı Pancar Nedir - Kırmızı Pancar Yetiştiriciliği | YapraK | Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri | 0 | 14 Mart 2010 18:30 |
Pancar Kavurması | YapraK | Salatalar Mezeler | 0 | 27 Aralık 2009 02:08 |
Tavuk Pane | YapraK | Tavuk Yemekleri | 0 | 28 Eylül 2009 16:40 |
Tulum Pane | YapraK | Salatalar Mezeler | 0 | 26 Eylül 2009 22:58 |