11 Nisan 2012, 13:14 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Fasulye Kavurması Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 1,5 su bardağı kuru fasulye 1 adet kuru soğan 1 diş sarımsak 1 çorba kaşığı salça 1 çay bardağı sıvıyağ 1 çay kaşığı kimyon 2 çay kaşığı tuz Yapılışı Kuru fasulye akşamdan ıslatılır. Ertesi gün yumuşayana kadar haşlanır. Soğan ince kıyılır ve sıvıyağda pembeleşene dek kavrulur. Salça, tuz ve kimyon katılır. Son olarak suyu süzülmüş, haşlanmış fasulye eklenir, 5-6 dakika daha kavrulur, ateşten alınır. | |
|
Etiketler |
fasulye, kavurması |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yumurtalı ve Yoğurtlu Fasulye Kavurması | oneofgirl | Yumurta Yemekleri | 0 | 07 Ağustos 2013 17:07 |
Fasulye Turşusu Kavurması | YapraK | Yemek Tarifleri | 1 | 05 Ekim 2012 19:29 |
Fasulye kavurması (trabzon) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 25 Ocak 2011 00:19 |
Fasulye Kavurması | YapraK | Yemek Tarifleri | 0 | 02 Şubat 2010 03:23 |
Sütlü Yumurtalı Fasulye Kavurması | YapraK | Sebze Yemekleri | 0 | 22 Mart 2009 18:47 |