03 Şubat 2012, 19:18 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | İç Baklalı Enginar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 5 adet enginar yarım kg iç bakla 2 soğan 1 su bardağı zeytinyağı 1 limon 1 kesme şeker 1 demet dereotu Tuz Yapılışı Soğanları ince doğrayın ve yağda hafifçe çevirin. Temizlenmiş ve tuza batırılmış, yarım limonla ovulmuş enginarları sıralayın. Tuz, şeker ve yarım limon sıkın., üstünü örtecek kadar su koyun. Tencerenin ağzını önce yağlı kağıtla, sonra kapakla kapayın, ateşe bırakın. Yarı pişince iç baklaları ekleyin. Tamamen pişince ateşten alın. Enginarları servis tabağına dizin, ortalarına baklaları doldurun ve bol miktarda kıyılmış dereotu serpin. Konu N999 tarafından (06 Şubat 2012 Saat 23:10 ) değiştirilmiştir. | |
|
Etiketler |
enginar, Üç |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Baklalı Enginar Dolması | YaRen | Dolma ve Sarmalar | 0 | 19 Temmuz 2019 13:24 |
Baklalı ve renkli biberli enginar | Violent | Zeytinyağlılar | 0 | 10 Haziran 2013 20:08 |
Zeytinyağlı İç Baklalı Enginar | YapraK | Zeytinyağlılar | 1 | 04 Temmuz 2012 16:20 |
Zeytinyağlı Baklalı Enginar Dolması | YapraK | Dolma ve Sarmalar | 0 | 25 Aralık 2009 21:31 |
Zeytinyağlı Baklalı Enginar | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 22 Mart 2009 00:38 |