16 Mart 2010, 21:28 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Kabak Bayıldısı MALZEMELER: 1 Kilo Kabak 2 Adet Domates 4 Adet Soğan 1 Demet Maydanoz 1-2 Diş Sarımsak 1,5 Çay Bardağı Zeytinyağı HAZIRLANIŞI: Kabaklar enine patlıcan kızartması gibi kesilir,imambayıldı içi hazırlanır.(Soğanlar salata soğanı tarzında kesilir.Tuz,karabiber,domatesler ufak ufak doğranır,maydanoz kıyılır,sarımsaklar ayrılır.)İki kulplu bir tencerede bir kat kabak bir kat harç koyarak su ve zeytinyağ ilave edilerek ağır ağır pişirilir.Servis tabağına alınıp üzeri maydanoz ile süslenir ve soğuyunca servis yapılır. | |
|
Etiketler |
bayildisi, bayıldısı, kabak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Fırında Kabak Mücver Tarifi,Vejetaryenlere Fırında Kabak Mücver | Sarya | Diyet ve Sağlıklı Beslenme | 2 | 03 Ocak 2023 15:47 |
Yeşil Kabak Püresi Tarifi - Yeşil Kabak Püresi Nasıl Yapılır? | PySSyCaT | Bebek Mamaları | 0 | 16 Şubat 2016 23:18 |
Kabak Kemane - Kabak Kemane Hakkında Bilgi | xena | Müzik Dünyası | 3 | 14 Mayıs 2014 22:59 |
Ekşili Kabak | YapraK | Sebze Yemekleri | 0 | 27 Aralık 2009 03:17 |