IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  digitalpanel

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 08 Mart 2010, 02:33   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kağıtta Pastırma




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler

100 gr. İnce Dilimlenmiş Pastırma

2 Domates

3 Sivribiber

1 Yemek Kaşığı Tereyağı

4 Dal Maydanoz

6 Dilim Limon

6 Alüminyum Folyo (15 x 15cm.)

Yapılışı

15 x 15 kesilmiş 6 alüminyum folyonun iç kısımlarını tereyağı ile yağlayın. İkişer dilim pastırmayı üzerlerine yerleştirin.

Pastırmaların üzerine 5'er dilim domates, yemeklik doğranmış bir miktar yeşil biber, maydanoz ve limon dilimi ile fındık büyüklüğünde tereyağını sırasıyla dizin.

Alüminyum folyoları katlayarak kapatın. Orta hararetli fırında 20 - 25 dakika kadar pişirerek servis yapın.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet
Alt 08 Mart 2010, 09:09   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kağıtta Pastırma




Birde kokusu olmasa :]

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
kağıtta, kagitta, pastirma, pastırma


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bıldırcın Kağıtta Sarya Et Yemekleri 0 21 Nisan 2022 19:00
Pastırma CORDON BLEU Fıkra 0 23 Eylül 2020 12:00
Pastırma vurgunu Seth Haber Arşivi 0 07 Kasım 2014 11:22
Kağıtta Mercan Liaaa Deniz Ürünleri 0 23 Ekim 2012 13:39
Kağıtta pastırma (kayseri) Sır Yöresel Yemekler 0 20 Ocak 2011 08:53