IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  reklamver

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 02 Şubat 2010, 03:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Domatesli Enginar Kalbi




Malzemeler

2 kavanoz Tat Enginar Kalbi
1 kavanoz Tat "Şakşuka" Kızartma Sosu
1/2 kavanoz Tat Garnitür
3 yemek kaşığı zeytinyağı
3 dış sarımsak
1/2 adet limonun suyu
1/2 demet dereotu
1/2 su bardağı su
Tuz
Karabiber


Tarifi

Yayvan bir tencerede zeytinyağını kızdırıp içine kıyılmış sarımsak, Tat Enginar Kalbi, yarım kavanoz Tat Garnitür ve limon suyunu koyup karıştırınız. Daha sonra üzerine Tat "Şakşuka" Kızartma Sosu, kıyılmış dereotu, su, tuz ve karabiberi ilave edip bir süre pişiriniz. Servis tabağına alıp taze dereotu yaprakları ile süsledikten sonra ılık olarak servis ediniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver
Cevapla

Etiketler
domatesli, enginar, kalbi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kalbi Olmadan Yaşatılan Ekin’e, Kendi Kalbi Tekrar Nakledildi Zeytin Sağlık Haberleri 3 22 Ocak 2024 18:54
Fırında Mantar ve Enginar Kalbi Burce Sebze Yemekleri 0 14 Mayıs 2014 22:10
Domates Soslu Enginar Kalbi Salatası N999 Salatalar Mezeler 0 06 Haziran 2012 22:58
Portakal Yuvasında Avokadolu Enginar Kalbi Liaaa Sebze Yemekleri 0 22 Mayıs 2012 17:05
Domatesli Pirinçli Enginar Göbeği YapraK Yemek Tarifleri 0 09 Şubat 2010 17:56