02 Şubat 2010, 03:26 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Domatesli Enginar Kalbi Malzemeler 2 kavanoz Tat Enginar Kalbi 1 kavanoz Tat "Şakşuka" Kızartma Sosu 1/2 kavanoz Tat Garnitür 3 yemek kaşığı zeytinyağı 3 dış sarımsak 1/2 adet limonun suyu 1/2 demet dereotu 1/2 su bardağı su Tuz Karabiber Tarifi Yayvan bir tencerede zeytinyağını kızdırıp içine kıyılmış sarımsak, Tat Enginar Kalbi, yarım kavanoz Tat Garnitür ve limon suyunu koyup karıştırınız. Daha sonra üzerine Tat "Şakşuka" Kızartma Sosu, kıyılmış dereotu, su, tuz ve karabiberi ilave edip bir süre pişiriniz. Servis tabağına alıp taze dereotu yaprakları ile süsledikten sonra ılık olarak servis ediniz. | |
|
Etiketler |
domatesli, enginar, kalbi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kalbi Olmadan Yaşatılan Ekin’e, Kendi Kalbi Tekrar Nakledildi | Zeytin | Sağlık Haberleri | 3 | 22 Ocak 2024 18:54 |
Fırında Mantar ve Enginar Kalbi | Burce | Sebze Yemekleri | 0 | 14 Mayıs 2014 22:10 |
Domates Soslu Enginar Kalbi Salatası | N999 | Salatalar Mezeler | 0 | 06 Haziran 2012 22:58 |
Portakal Yuvasında Avokadolu Enginar Kalbi | Liaaa | Sebze Yemekleri | 0 | 22 Mayıs 2012 17:05 |
Domatesli Pirinçli Enginar Göbeği | YapraK | Yemek Tarifleri | 0 | 09 Şubat 2010 17:56 |