11 Ocak 2010, 17:25 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Fasulye Turşusu Kavurması Malzemeler * 1 kaşık tereyağı * 2 tabak fasulye turşusu * 2 adet orta boy soğan * 1-2 kaşık sıvı yağ Yapılışı Fasulye turşusu bol suda yıkanır. Tuzu çıkınca küçük parçalar halinde doğranır. Tavada eritilmiş tereyağının içine ince doğranmış soğanlar ve sıvı yağ ilave edilerek pembeleşinceye kadar karıştırılır. Daha önceden doğranan turşular katılarak karıştırılır ateşin altı kısılarak tavanın kapağı kapatılır ve beşon dakika pişmeye bırakılır. Sıcak olarak servis yapılır. | |
|
05 Ekim 2012, 19:29 | #2 |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Fasulye Turşusu Kavurması harika.....
__________________ Bilgiyi Paylaşalım....! Bilgi Paylaşılınca Güzeldir....! Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
Etiketler |
fasulye, kavurmasi, kavurması, tursusu, turşusu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yumurtalı ve Yoğurtlu Fasulye Kavurması | oneofgirl | Yumurta Yemekleri | 0 | 07 Ağustos 2013 17:07 |
Fasulye Kavurması | N999 | Yemek Tarifleri | 0 | 11 Nisan 2012 13:14 |
Fasulye kavurması (trabzon) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 25 Ocak 2011 00:19 |
Fasulye turşusu kavurması (ordu) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ocak 2011 19:36 |
Fasulye Kavurması | YapraK | Yemek Tarifleri | 0 | 02 Şubat 2010 03:23 |