11 Ocak 2010, 17:24 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Tereyağlı Havuç Garnitürü Havuçların dış kabukları temizlenir arzu edilen şekilde kesilir. Bir kap içinde bolca suda beş dakika kaynadıktan sonra süzülür tekrar su eklenir bir miktar tuz tereyağı ilave edilerek pişirilir. Ateşten aldığımız zaman suyu kalmamış olmalıdır. Arzu edilen etler yanına konur.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
|
Etiketler |
garnituru, garnitürü, havuc, tereyağlı, tereyagli |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
tereyağlı kereviz garnitürü | PySSyCaT | Salatalar Mezeler | 0 | 16 Eylül 2016 17:53 |
Havuç suyu unutkanlığa birebir, Havuç Suyunun Faydaları | Violent | Sağlık Köşesi | 0 | 09 Şubat 2014 15:57 |
Havuç ve Havuç Suyunun 10 Faydası | Liaaa | Sağlıklı Bakım Önerileri | 0 | 03 Mayıs 2012 15:08 |
Cevizli Kabak Garnitürü | YapraK | Salatalar Mezeler | 0 | 27 Aralık 2009 02:15 |
Marullu Bezelye Garnitürü | YapraK | Salatalar Mezeler | 0 | 27 Aralık 2009 02:04 |