11 Ocak 2010, 17:21 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Malpuri Malzemeler: 250 gr. bugday unu 100gr pudra sekeri 50 gr. toz seker 3/4 lt. yogurt 200gr. sut 200 gr cilek veya baska kirmizi meyve 1/2tatli kasigi kabartma tozu kizartmak icin ghi Yapilisi: Unpudra sekerkabartma tozu ve sut karistirilir. Elde edilen hamurdan birer birer corba kasigi sicak ghi'ye akitilir. 4-5 dak.pembelestirilir. Ghinin isisi sabit olmalidir. Atesten alinan Malpuriler suzulup sogutulur. Bir canagin icinde yogurtpudra sekeri ve ezilmis meyveler iyice karistirilir. Malpuriler bu karisimin icine atilir. 10 dak bekletildikten sonra servis yapilir. | |
|
Etiketler |
malpuri |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |