IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  reklamver

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 13 Nisan 2009, 18:08   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kısır (Antakya)





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


  1. 1 komposto kasesi köftelik bulgur
  2. 1 demet taze soğan
  3. 1 bağ maydanoz
  4. nar ekşisi
  5. zeytin yağı
  6. arzu ettiğiniz kadar biber salçası
  7. domates salçası
  8. 4 bardak kadar su
  1. kısırı yoğuracağımız bir tepsiye köftelik bulgurumuzu boşaltıp üzeine 1 bardak kadar soğuk su döküp 15 dk.kadar ıslatıyoruz.ıslanan bulgurun üstüne biber ve domates salçamızı da ekleyelim,bir kaşık yardımıyla iyice yumuşamasını bekleyelim...
  2. not:su soğuk olacak...sıcak su kullanmıyoruz
  3. bu arada taze yeşilliklerimizi iyice yıkayıp ince ince doğruyoruz...
  4. daha sonra tepsiyi önümüze alıp,yoğurmaya başlıyoruz....bulgurlar iyice yumuşayana kadar bu işleme devam ediyoruz...
  5. arada bir eğer bulgurlar çok diriyse ellerimizi bir kap içine aldığımız 3 br.suya batırıp ellerimizi ıslatıyoruz...dikkat edin sadece ıslatıyoruz...ekstradan su katmıyoruz...
  6. iyice yoğurduğumuz bulgurumuza( 10 dk.kadar) bir çay bardağından 1 parmak eksik nar ekşisi ilave edip her tarafına yedirip 1,5 çay bardağı kadar zeytin yağını ilave edip harmanlıyoruz...en son ise ince ince doğradığımız yeşilliklerimizi lilave edip servis tabağına alıyoruz....

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver
Alt 05 Ekim 2012, 19:30   #2
Çevrimdışı
IUC
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kısır (Antakya)




üf diyorum başka birşey demiyorum (ağzımın kenarından resmen sular aktı....) yanlız buna ver edicen acıyı ver edicen acıyı

__________________
Bilgiyi Paylaşalım....! Bilgi Paylaşılınca Güzeldir....!
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
antakya, kisir, küsür


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
En güzel Kısır tarifi / Kısır nasıl yapılır? Beatrice Yemek Tarifleri Menüsü 10 23 Ocak 2024 11:13
Antakya Kuşatması Zen Tarih 0 14 Mayıs 2014 17:31
Antakya'dan Son Gelismeler Bahtiyar IF Ekstra 0 14 Temmuz 2013 21:00