23 Aralık 2023, 03:04 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Mantarlı Tavuk Sote Malzemeler 600 gram kuşbaşı tavuk göğsü 300 gram kültür mantarı 3 yemek kaşığı zeytinyağı 2 adet yeşil biber (doğranmış) 2 adet kapya biber (doğranmış) 1 adet domates 1 çay kaşığı taze çekilmiş renkli tane karabiber 1 tatlı kaşığı kekik 1 çay kaşığı tuz Nasıl Yapılır? 3 yemek kaşığı zeytinyağını tavada kızdırın. 600 gram kuşbaşı doğranmış tavuk göğüslerini, suyunu salmaması için yüksek ateşte soteleyin. Ardından 2 adet doğranmış yeşil ve kırmızı biberleri ekleyip sotelemeye devam edin. 300 gram doğranmış mantarı da ekleyip, suyunu salıp çekene kadar, soteleme işlemini 10 dakika kadar sürdürün. Son olarak; 1 adet kabukları soyulup doğranmış domates, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı çekilmiş tane karabiber ve 1 tatlı kaşığı kekiği de ekleyin. 15 dakika kadar pişmeye bırakın. Domatesler suyunu çektiğinde mantarlı tavuk soteniz hazır demektir. Afiyet olsun! | |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Patatesli Tavuk Sote Tarifi | mCx | Tavuk Yemekleri | 0 | 24 Eylül 2019 22:59 |
Güveçte Kaşarlı Tavuk Sote | Tanem | Tavuk Yemekleri | 0 | 12 Ekim 2018 14:08 |
Güveçte Mantarlı Kaşarlı Karışık Et Sote | Letisya | Et Yemekleri | 0 | 18 Kasım 2013 00:19 |
tavuk sote | Bak | Tavuk Yemekleri | 0 | 22 Nisan 2012 23:54 |
Mantarlı Patlıcan Sote | Dilara | Sebze Yemekleri | 0 | 01 Mayıs 2010 15:22 |