02 Nisan 2021, 14:03 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Çabuk Kaynatma Turşu Çabuk Kaynatma Turşu Turşu seviyor ama kurduğunuz turşuyu beklemekten sıkılıyorsanız pratik kolay ve ertesi gün yenen bir turşu tarifi paylaşıyorum. 1 ayda beklese bozulmuyor buzdolabında ve ertesi gün hemen yemeye başlayabiliyorsunuz. Malzemeler: 1 bardaktan 1 parmak eksik (3/4 bardak ) üzüm sirkesi 2 buçuk su bardağı içme suyu 1 çay kaşığı tozşeker 1 tatlı kaşığı dolusu kaya tuzu yarım ufak lahana 1 ufak parça kırmızı lahana 5-6 adet turşuluk salatalık 5-7 diş sarımsak Yapılışı: Turşu malzemelerini karıştırıp kaynatın. İrice doğranmış salatalıkları rengi solup hala diri bir halde olana kadar yaklaşık 1 - 1 buçuk dakika haşlayıp kevgirle geniş bir tepsiye alın. Aynı şekilde kırmızı ve beyaz lahanaları hala turşu yerkenki dirilikte 1 dakika kadar haşlayıp alın. Soğuyunca kavanoza karışık olarak aralara sarımsak koyarak yerleştirin. | |
|
Etiketler |
çabuk kaynatma turşu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Karışık Turşu | Süslü | Turşular | 2 | 23 Aralık 2021 22:07 |
Çabuk Turşu Tarifi | Lady | Turşular | 0 | 21 Temmuz 2012 11:40 |
Turşu Yapımı Turşu Tarifleri | YapraK | Turşular | 0 | 28 Eylül 2009 16:53 |
Turşu mıhlası | YapraK | Turşular | 0 | 28 Eylül 2009 16:48 |
Çabuk Turşu | Süslü | Turşular | 1 | 13 Mart 2009 02:09 |