IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  reklamver

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 02 Nisan 2021, 14:03   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çabuk Kaynatma Turşu




Çabuk Kaynatma Turşu

Turşu seviyor ama kurduğunuz turşuyu beklemekten sıkılıyorsanız pratik kolay ve ertesi gün yenen bir turşu tarifi paylaşıyorum. 1 ayda beklese bozulmuyor buzdolabında ve ertesi gün hemen yemeye başlayabiliyorsunuz.




Malzemeler:

1 bardaktan 1 parmak eksik (3/4 bardak ) üzüm sirkesi
2 buçuk su bardağı içme suyu
1 çay kaşığı tozşeker
1 tatlı kaşığı dolusu kaya tuzu
yarım ufak lahana
1 ufak parça kırmızı lahana
5-6 adet turşuluk salatalık
5-7 diş sarımsak
Yapılışı:

Turşu malzemelerini karıştırıp kaynatın.
İrice doğranmış salatalıkları rengi solup hala diri bir halde olana kadar yaklaşık 1 - 1 buçuk dakika haşlayıp kevgirle geniş bir tepsiye alın.
Aynı şekilde kırmızı ve beyaz lahanaları hala turşu yerkenki dirilikte 1 dakika kadar haşlayıp alın.
Soğuyunca kavanoza karışık olarak aralara sarımsak koyarak yerleştirin.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver
Cevapla

Etiketler
çabuk kaynatma turşu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Karışık Turşu Süslü Turşular 2 23 Aralık 2021 22:07
Çabuk Turşu Tarifi Lady Turşular 0 21 Temmuz 2012 11:40
Turşu Yapımı Turşu Tarifleri YapraK Turşular 0 28 Eylül 2009 16:53
Turşu mıhlası YapraK Turşular 0 28 Eylül 2009 16:48
Çabuk Turşu Süslü Turşular 1 13 Mart 2009 02:09