23 Mart 2016, 17:23 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Nefis Turşu Kavurması Nefis Turşu Kavurması Tarifi'nin Malzemeleri
Nefis Turşu Kavurması Tarifi'nin Yapılışı Turşularımızı ince ince doğruyoruz ve bir kapta su içinde 5 -10 dakika bekletiyoruz, sonra soğanımızı ince şekilde doğradıktan sonra tavamıza sıvı yağ ekleyip kızdırıyoruz, yağ hafif kızdıktan sonra soğanlarımızı atıp hafif pembeleşinceye kadar soteliyoruz ,sonra turşularımızın suyunu süzüp soğanlarımızın üzerine ekleyip kavurmaya başlıyoruz, yaklaşık 5-10 dakika kavurup servise sunuyoruz. . Afiyet olsun.
__________________ kar havası gibisin dışarda, içimde elmanın dişlenişi. | |
|
Etiketler |
kavurma, tarif, turşu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Geleneksel kurban bayramı yemeklerinden olan -Kurban Kavurması- Et Kavurması(Resimli) | Sevda | Et Yemekleri | 0 | 06 Kasım 2011 11:56 |
Turşu Kavurması | Dilara | Sebze Yemekleri | 1 | 01 Mayıs 2010 15:24 |
Turşu Yapımı Turşu Tarifleri | YapraK | Turşular | 0 | 28 Eylül 2009 16:53 |
Turşu mıhlası | YapraK | Turşular | 0 | 28 Eylül 2009 16:48 |
Mısır Ekmeği Ve Turşu Kavurması | YapraK | Turşular | 0 | 28 Eylül 2009 16:47 |