21 Ocak 2015, 13:50 | #1 | |
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Pancar Sapı Turşusu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 5 kilo pancar sapı (yapraklarının sap kısmı) 2 baş sarımsak Yarım litre üzüm ya da elma sirkesi Ağız tadına göre tuz Çabuk mayalanması için nohut Önce pancar saplarını çok yumuşamayacak şekilde haşlıyoruz tahminen 2-3 dakika olabilir.Pancar sapları soguduktan sonra 5 litrelik bir bidona karıştırdığımız ve erittiğimiz sirke tuz ve suyu ilave ediyoruz.Suyu bidonun agzına kadar doldurup üstüne sarımsakları ve nohutları atıp ağzını sıkıca kapatıyoruz. 3 4 gün boyunca bidonun içindeki suyun karışması için sallayın. | |
|
Etiketler |
pancar, sapı, turşusu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Pancar Turşusu | Süslü | Turşular | 4 | 02 Nisan 2021 14:01 |
Ekşili Pancar Sapı Çorbası | Elysian | Çorbalar | 0 | 02 Mayıs 2014 15:04 |
Pazı Sapı Turşusu | oneofgirl | Turşular | 0 | 07 Ağustos 2013 17:51 |
Garnitürlük Pancar Turşusu | oneofgirl | Turşular | 0 | 07 Ağustos 2013 17:47 |
Kırmızı Pancar Turşusu | Süslü | Turşular | 1 | 13 Mart 2009 02:16 |