26 Ağustos 2014, 22:56 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Ringa Salamurası 1 yemek kaşığı bayır turpu ezilmiş kırmızı biberlerle karıştırın. Bu karışımı 12 ringa balığı (bulamazsanız tirsi balığı) filetosuna sürün. 100 g sarı çarliston biber ve 3 - 4 salatalık turşusunu şerit halinde kesin bunları da filetoların üstüne koyun. Filetoları sarın kürdanlarla tutturun. Ruloları yüksekçe bir kavanozun içine dizin. 300 ml sirke 3 çeyrek litre su 2 tatlı kaşığı tuz 2 - 3 yemek kaşığı kara ve beyaz biber taneleri 1 - 2 yemek kaşığı hardal taneleri 4 defne yaprağı ve 3 - 4 dilim limon ile birkaç dakika kaynatın. Soğuduktan sonra sosu balık filetoların üstüne dökün. Kavanozu buzdolabına kaldırın ve birkaç gün bekletin. Yaklaşık 2 hafta taze kalacaktır. Alıntı | |
|
Etiketler |
ringa, salamurası |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kuru Yaprak Salamurası | Amelia | Turşular | 0 | 26 Ağustos 2014 22:52 |
Kral Ringa Balığı | Afrodit | Hayvanlar Alemi | 0 | 08 Aralık 2012 14:13 |
İlk Ringa Avea'dan HEDİYE! | Cemalizim | Türk Telekom | 5 | 10 Şubat 2010 17:46 |