07 Ağustos 2013, 17:51 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Pazı Sapı Turşusu Malzemeler 2 demet pazı 1 küçük boy kırmızı pancar 7-8 diş sarımsak 1/2 su bardağı sirke 1 dilim limon Biraz tuz Yapılışı Pazıların saplarını yapraklarından ayırarak yıkadıktan sonra kaynar suda 5 dk. saplar erimeyecek şekilde haşlayın.Haşladıktan sonra soğuk suda yıkayın.Yıkadıktan sonra orta büyüklükte doğrayın.Daha sonra pancarı soyun,10 dk. suda haşlayın.Yıkanmış pazıların yarısını kavanoza yerleştirin.Sarımsakları da yerleştirdiğiniz pazıların üstüne atın.Pancarı da isteğinize göre doğrayın.Doğradıktan sonra bunuda kavanoza yerleştirin.Geriye kalan pazıları da da koyun.Limonunu,sirkesini ve tuzunu da ilave edin.Haşladığınız pancarın suyunu soğuduktan sonra kavanoza ilave edin. | |
|
Etiketler |
pazı, sapı, turşusu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Zeytinyağlı Kereviz Sapı | oneofgirl | Zeytinyağlılar | 0 | 03 Ağustos 2013 19:48 |
Kravattan Çanta Sapı | JB | El Sanatları | 0 | 04 Ocak 2011 04:24 |
Pezik (pazı) kökü turşusu (giresun) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 27 Ekim 2010 18:42 |
Pazı - Pazı Nedir - Pazı Yetiştiriciliği | YapraK | Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri | 0 | 05 Ocak 2010 15:26 |