IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  reklamver

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 07 Ağustos 2013, 17:47   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Garnitürlük Pancar Turşusu




Malzemeler
1 kg pancar
10 diş sarımsak
1 dolu çorba kaşığı tuz
Sirke

Yapılışı
Pancarlar çok iyi yıkanır. Üzerine su konur yumuşayana kadar haşlanır. Sıcakken kabukları soyulur.Birkaç parçaya kesilir.1 litrelik kavanoza yerleştirilir. Üzerine doğranmış sarımsak ve tuz konur. Kavanozun yarısına kadar sirke doldurulur. Kalan yarısı pancarın haşlama suyuyla tamamlanır. Kapağı sıkıca kapatılır. 10 gün kadar sonra kullanılabilir. Özellikle salata yapımlarında tercih edilir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver
Cevapla

Etiketler
garnitürlük, pancar, turşusu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Pancar Turşusu Süslü Turşular 4 02 Nisan 2021 14:01
Pancar pane Zen Yemek Tarifleri 0 01 Kasım 2012 16:48
Kırmızı Pancar - Kırmızı Pancar Nedir - Kırmızı Pancar Yetiştiriciliği YapraK Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri 0 14 Mart 2010 18:30
Pancar Kavurması YapraK Salatalar Mezeler 0 27 Aralık 2009 02:08
Kırmızı Pancar Turşusu Süslü Turşular 1 13 Mart 2009 02:16