07 Ağustos 2013, 17:47 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Garnitürlük Pancar Turşusu Malzemeler 1 kg pancar 10 diş sarımsak 1 dolu çorba kaşığı tuz Sirke Yapılışı Pancarlar çok iyi yıkanır. Üzerine su konur yumuşayana kadar haşlanır. Sıcakken kabukları soyulur.Birkaç parçaya kesilir.1 litrelik kavanoza yerleştirilir. Üzerine doğranmış sarımsak ve tuz konur. Kavanozun yarısına kadar sirke doldurulur. Kalan yarısı pancarın haşlama suyuyla tamamlanır. Kapağı sıkıca kapatılır. 10 gün kadar sonra kullanılabilir. Özellikle salata yapımlarında tercih edilir. | |
|
Etiketler |
garnitürlük, pancar, turşusu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Pancar Turşusu | Süslü | Turşular | 4 | 02 Nisan 2021 14:01 |
Pancar pane | Zen | Yemek Tarifleri | 0 | 01 Kasım 2012 16:48 |
Kırmızı Pancar - Kırmızı Pancar Nedir - Kırmızı Pancar Yetiştiriciliği | YapraK | Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri | 0 | 14 Mart 2010 18:30 |
Pancar Kavurması | YapraK | Salatalar Mezeler | 0 | 27 Aralık 2009 02:08 |
Kırmızı Pancar Turşusu | Süslü | Turşular | 1 | 13 Mart 2009 02:16 |