07 Ağustos 2013, 17:46 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Muşmula Turşusu Malzeme : 2 kg. muşmula 1 dilim ekmek içi. Yapılışı: 1- Muşmulaların çürüksüz ve orta yumuşaklıktakilerini alıp ayıklayıp yıkayınız. 2- Kavanoz veya turşu küpüne koyunuz. 3- Üzerine üstünü bir parmak geçecek kadar tuzlu su koyunuz (1 lt. için 35-40 gr. tuz hesabı ile). 4- Kavanozun ağzına çıkın yaptığınız ekmeği koyup kapatınız. 5- Serin yerde bekletiniz 15-2 ay sonra turşu yenebilecek hale gelir. | |
|
Etiketler |
muşmula, turşusu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Muşmula (beşbıyık) | Ecrin | Alternatif Tıp | 0 | 06 Ağustos 2013 23:40 |
Hamile kadınların ilacı muşmula: | pyracantha | Aile Evlilik ve Çocuklar | 0 | 09 Kasım 2010 16:51 |
Denizli Turşusu | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ekim 2010 15:01 |
El Turşusu | YapraK | Turşular | 0 | 28 Eylül 2009 16:50 |
Yaz Turşusu | Süslü | Turşular | 1 | 13 Mart 2009 02:14 |