07 Ağustos 2013, 17:45 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Acur Turşusu Malzemeler 60 adet küçük acur 500 gram tuz Az sirke Yapılışı Acurların uçlarını kesip bidona doldurun. Tuzu eritip üstlerine dökün. Sirkeyi de katın. Ağzını kapatın. 5 gün sonra tuzuna bakın. Azsa tuz ilave edin çoksa su ilave edin. 25 günde hazırdır. | |
|
Etiketler |
acur, turşusu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Acur | Violent | Sözlük | 0 | 18 Mayıs 2013 20:08 |
Acur (Cucumis anguria) | Kalemzede | İslamiyet | 0 | 12 Temmuz 2011 01:11 |
Firikli acur dolması (gaziantep) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 26 Ekim 2010 16:28 |
Acur - Acur Nedir - Acur Yetiştiriciliği | YapraK | Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri | 0 | 05 Ocak 2010 15:17 |
El Turşusu | YapraK | Turşular | 0 | 28 Eylül 2009 16:50 |