01 Kasım 2012, 14:39 | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Sirkeli Biber ve Fasulye Turşusu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler:
Fasulye ve biberleri temizledikten sonra tencerede 2 su bardağı sirke içinde rengi değişinceye kadar haşlayalım.Haşladıktan sonra bir kap içerisine alarak (yumuşaması için) üzerini kapatın.5-6 saat bekletelim.Sarmısakları soyalım turşu kavanozunu biber ve fasulye ara arada sarmısakları koyarak dolduralım.Sirkenin içerisine tuz katarak karıştıralım.Fasulye ve biberlerin üzerini örtecek şekilde turşu kavanozuna dökelim.Kavanozun ağını sıkıca kapatalım.2-3 hafta sonra hazır olacaktır. | |
|
Etiketler |
biber, fasulye, sirkeli, turşusu, ve |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Fasulye turşusu (trabzon) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 25 Ocak 2011 00:18 |
Sirkeli Kırmızı Biber | yoSun | Sebze Yemekleri | 0 | 30 Ekim 2010 19:54 |
Sirkeli Kırmızı Biber Mezesi | YapraK | Salatalar Mezeler | 0 | 11 Ocak 2010 19:25 |
Fasulye Turşusu | Ein | Turşular | 5 | 30 Ekim 2009 16:45 |
Sirkeli Kırmızı Biber | YapraK | Soslar | 0 | 22 Mart 2009 18:00 |