IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  reklamver

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 01 Kasım 2012, 14:37   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Közlenmiş Kırmızı Biber Turşusu





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler:
  • 1 Kilogram Kırmızı Biber
  • 1 Çay Bardağı Zeytin Yağı
  • 8 Diş Sarımsak
  • Yarım çay bardağı Üzüm Sirkesi
  • Yeteri kadar Tuz
Yapılışı:
Biberler yikanir kurtulur.Firin tepsisinin icine yagli kagit* yada aluminyum folyo* uzerine biberler kucuk araliklarla yerlestirilir. 230 derecede isitilmis firinda iki taraflarida iyice pisip biberler yumusayincaya kadar kozlenir. Firindan cikardiktan sonra sicakken biberlerin kabuklari soyulur cekirdekleri cikartilir. Bir kase icinde kabuklarini soyup orta boyda dogradigimiz sarimsaklar, tuz, sirke ve zeytinyagi harmanlanir. Diger tarafta hazirladigimiz biberler butun olarak, hazirladigimiz sosa atilir guzelce karistirilir. Hemen yemege hazirdir daha sonra yemek icin cam bir kavanoz icine konulur agzi kapatilir. Kolay Gelsin..

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver
Cevapla

Etiketler
biber, kırmızı, közlenmiş, turşusu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Közlenmiş kirmizi biber soslu iglo chicken kievski Burce Salatalar Mezeler 0 23 Mart 2012 16:59
Acı Biber Turşusu Liaaa Turşular 0 20 Şubat 2012 23:14
Közlenmiş Biber Turşusu Dilara Sebze Yemekleri 1 01 Mayıs 2010 15:22
Közlenmiş Kırmızı Biber Dolması YapraK Dolma ve Sarmalar 1 12 Eylül 2009 22:06
Kolay Biber Turşusu Süslü Turşular 1 13 Mart 2009 02:08