![]() |
Fasulye Turşusu Malzemeler yarım kilo taze fasulye kalın tuz sarımsak tane kişniş 1 çay bardağı sirke 1 litre su Fasulye Turşusu Yemek Tarifleri Hazırlanış Fasulyeleri temizleyin ve varsa kılçıklarını çıkardıktan sonra kaynar suyun içine atın ve 3 dakika kadar tutun.Çıkarıp soğuk suyun altında soğutun ve süzüp kurulayıp kavanoza alın. 1 litre suyu kaynatın ve soğuduktan sonra 1 su bardağı tuzu ve 1 çay bardağı sirkeyi ve 1 yemek kaşığı kadar tane kişnişi ekyelin ve kavanoza fasulyelerin üzerine doldurun.2 hafta bekledikten sonra yiyebilirsiniz. afiyet olsun |
Cevap: Fasulye Turşusu İlk defa eski komuşumzda yemiştim.Gayet güzel bi tadı var.Karadenizliler iyi yapıyor.Bizlerde becerebilirmiyizki acaba.:) |
Cevap: Fasulye Turşusu bunu annem yapar ellerinizi yersiniz çok güzel :D |
Cevap: Fasulye Turşusu Alıntı:
Canım bende bir karadenizli ve laz kızı olarak harika yaparım :) sen yapmayı dene olmazsa ben yardımcı olurum sana ve gerçektende harika bir tadı var :) |
Cevap: Fasulye Turşusu Alıntı:
kim yapacak ßeßeq yaparsan yeriz :) (: |
Cevap: Fasulye Turşusu yaparızz:) |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:45. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk