12 Nisan 2009, 18:19 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Kabuklu Sarımsak Turşusu Kabuklu Sarımsak Turşusu Bu da kabuklu sarımsak turşusu tarifi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] MALZEMELER: Taze sarımsak Sirke Limon tuzu Toz şeker Tuz Su YAPILIŞI: Taze sarımsaklar yıkanır.Kavanoza yerleştirilir.Üzerine tuzlu su eklenir.Günde bir defa suyu boşaltılıp tekrar tuzlu su eklenir.Bu işleme 3 gün boyunca tekrar edilir.4. gün sirke,tuz,limon tuzu,toz şeker ve su karıştırılıp sarımsakların üzeri kapanana kadar eklenir.Bir kaç gün sonra turşunuz hazır. Alıntı. | |
|
Etiketler |
kabuklu, sarimsak, sarımsak, tursusu, turşusu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Soğan ve sarımsak aşkı: Eymen her gün 10 diş sarımsak, bir kilo soğan yiyor | Zeytin | Yaşam ve Detay | 7 | 30 Ekim 2023 16:11 |
Sarımsak Soslu Jelatin Turşusu | Burce | Turşular | 0 | 09 Mart 2016 23:09 |
Sarımsak Turşusu | oneofgirl | Turşular | 0 | 07 Ağustos 2013 17:54 |