08 Ocak 2025, 19:16 | #1 | |
Çevrimiçi ~ ▪ KraLiÇe ▪ ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Ringa Salamurası 1 yemek kaşığı bayır turpu ezilmiş kırmızı biberlerle karıştırın. Bu karışımı 12 ringa balığı (bulamazsanız, tirsi balığı) filetosuna sürün. 100 g sarı çarliston biber ve 3 - 4 salatalık turşusunu şerit halinde kesin, bunları da filetoların üstüne koyun. Filetoları sarın, kürdanlarla tutturun. Ruloları yüksekçe bir kavanozun içine dizin. 300 ml sirke, 3 çeyrek litre su, 2 tatlı kaşığı tuz, 2 - 3 yemek kaşığı kara ve beyaz biber taneleri, 1 - 2 yemek kaşığı hardal taneleri, 4 defne yaprağı ve 3 - 4 dilim limon ile birkaç dakika kaynatın. Soğuduktan sonra sosu balık filetoların üstüne dökün. Kavanozu buzdolabına kaldırın ve birkaç gün bekletin. Yaklaşık 2 hafta taze kalacaktır.
__________________ 𝔹𝕚𝕣 𝔽ı𝕊ı𝕃𝕥ı𝕞 𝕐𝕖𝕥𝕖𝕣 Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Semizotu Salamurası | Sarya | Turşular | 0 | 23 Aralık 2021 22:14 |
Ringa Salamurası | Amelia | Turşular | 0 | 26 Ağustos 2014 22:56 |
Kuru Yaprak Salamurası | Amelia | Turşular | 0 | 26 Ağustos 2014 22:52 |
Kral Ringa Balığı | Afrodit | Hayvanlar Alemi | 0 | 08 Aralık 2012 14:13 |
İlk Ringa Avea'dan HEDİYE! | Cemalizim | Türk Telekom | 5 | 10 Şubat 2010 17:46 |