![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimiçi ~ ▪ KraLiÇe ▪ ~ ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Peynir Turşusu Malzemeler Dagılmayacak beyaz peynir(böreklik olanlar genelde dagılmıyor) Zeytinyagı Baharat(nane-kekik-dereotu-biberiye kurusu)pul biber Çörekotu-susam-tarcın(arzuya göre) Limon suyu(kendimiz sıkalım-hazır koymayalım) Sarımsak Defne yapragı-ve üzerine maydonoz yapragı Tarif PEYNİRLER İSTER KARE KARE DOGRANIR-İSTERSENİZ SEKİLLİ KALIPLARLA KESİLİR(BEN YILDIZ KALP KESTİM.İSTEDİĞİNİZ KAVANOZA DİZİLİR- ÜZERİNE BAHARATLARI KONUR- LİMON SIKILIR-SARIMSAK KONUR ÜSTÜNEDE DEFNE YAPRAGI VE BİR-İKİ MAYDONOZ YAPRAGI KONUR- AGZINA KADAR ZEYTİNYAGI KONUR VE AGZI BİR KAC GÜN DİNLENMEK ÜZERE KAPANIR. AFİYET OLSUN.. HAZIRLADIKTAN SONRA YAVASCA BİR İKİ KEZ AGZI KAPALI BASASAGI GETİRİLİR BAHARATLAR ALTA GECSİN DİYE..
__________________ 𝔹𝕚𝕣 𝔽ı𝕊ı𝕃𝕥ı𝕞 𝕐𝕖𝕥𝕖𝕣 Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. HeLLalik mi ? Diriniz beni.. ÖLünüz cenneti görmesin! | |
| ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Peynir | Sarya | Okul Öncesi Bilmeceler | 0 | 09 Eylül 2021 13:10 |
Balcan Turşusu (Patlıcan Turşusu) | Burce | Turşular | 0 | 23 Mayıs 2014 23:50 |
Bir simit, bir peynir! | Amelia | Kişisel Gelişim | 0 | 14 Şubat 2014 00:20 |
250 Gram Peynir (+18) | Nod | Fıkra | 5 | 26 Eylül 2009 17:10 |
Fare ve Peynir | Süslü | Fıkra | 1 | 19 Mart 2009 05:00 |