28 Mayıs 2019, 16:23 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Tavuk But Sarma Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. MALZEMELER 6 adet tavuk budu 2 çorba kaşığı limon suyu 2 çorba kaşığı zeytinyağı Yarım çay kaşığı tuz Harç için: 1 adet soğan 3 çorba kaşığı zeytinyağı 1 su bardağı pirinç 1'er çorba kaşığı dolmalık fıstık ve kuşüzümü, 1 adet kesmeşeker 1 su bardağı su, tuz, karabiber 3'er dal dereotu ve nane YAPILIŞI Harç için küp doğranmış soğanı zeytinyağında hafifçe soteleyin. Pirinç, dolmalık fıstık, kuşüzümü, kesmeşeker ve tuz ekleyip 5 dakika soteleyin. Su ilave edip, pirinç suyu çekene dek pişmeye bırakın. Kıyılmış dereotu, nane ve karabiber ekleyip karıştırarak ocaktan alın. Tavuk butların kemiklerini çıkarıp, düzgün şekilde açın. Tuzlayıp, ortalarına harcı pay edin. İyice sarıp, ek yerleri fırın tepsisinin altına gelecek şekilde yerleştirin. Üzerine limon suyu ve zeytinyağı sürüp, önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana dek pişirin. Alıntı
__________________ Ruhum hep hayLaz kaLacak, Üzgünüm hayat ßen " ßüyümeyeceğim.. " | |
|
Etiketler |
tavuk yemekleri, yemek tarifi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kısırlı Tavuk Sarma | oneofgirl | Tavuk Yemekleri | 0 | 29 Temmuz 2013 20:16 |
Ispanaklı Tavuk Sarma | Zen | Tavuk Yemekleri | 0 | 02 Kasım 2012 19:46 |
Pırasalı tavuk sarma | Feronia | Tavuk Yemekleri | 0 | 15 Ekim 2011 16:22 |
Tavuk Sarma | Dilara | Et Yemekleri | 0 | 22 Ekim 2010 06:03 |
Sebzeli Tavuk Sarma | YapraK | Tavuk Yemekleri | 0 | 23 Mart 2009 00:37 |