02 Mayıs 2018, 00:11 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Güveçte Mantarlı Tavuk Nasıl yapılır Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler: 600 gr. Tavuk göğsü 200 gr. mantar 1 adet soğan 2 diş sarımsak 4 adet yeşil biber 4 adet domates 100 gr. rendelenmiş kaşar peyniri 1 çay bardağı sıvı yağ Tuz ve baharat Yapılışı: Piliç etini kuşbaşı doğrayalım. Bir tencereye, sıvı yağı koyarak ince doğranmış soğan ve ince doğranmış sarımsağı ilave edelim. Pembeleşinceye kadar kavurup, tavuk etlerini ilave edelim. Tavuklar kızarınca, doğranmış biber, ve dörde bölünmüş mantarları ilave edelim. 3-4 dakika kavuralım. Kuşbaşı doğranmış domatesleri, baharatları, suyu, ve tuzunu katalım. Yemeğimizi 10 dakika kadar kaynattıktan sonra, güveç kaplarına dökelim. Üzerine rendelenmiş kaşar peynirini serpiştirelim. 180 dereceli fırında 20-25 dakika kadarr pişirip sıcak servis yapalım. Afiyet Olsun…
__________________ ~ P .İ .R ~ | |
|
Etiketler |
tavuklumantargüveç, tavukyemekleri, yemektarifleri |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Güveçte Mantarlı Tavuk | Lcia | Et Yemekleri | 0 | 30 Ağustos 2014 05:00 |
Güveçte Mantarlı Kaşarlı Karışık Et Sote | Letisya | Et Yemekleri | 0 | 18 Kasım 2013 00:19 |
Güveçte Mantarlı Pilav | Dilara | Makarnalar Pilavlar | 0 | 23 Nisan 2010 13:24 |
Güveçte Mantarlı Tavuklu Ispanak | YapraK | Sebze Yemekleri | 0 | 15 Şubat 2010 22:50 |