29 Temmuz 2013, 19:32 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Hardallı Mantarlı Tavuk Rulo Malzemeler: 3 adet tavuk göğsü 20 adet kültür mantarı 1 adet soğan 1 adet kırmızı biber 1 çorba kaşığı tereyağı Üzeri için: 1 çorba kaşığı tereyağı Sos için: 1 çorba kaşığı hardal 1 su bardağı su 1 çay barağı krema Hazırlanışı: Tereyağında ince doğranmış soğan çevrilir. Sonra ince kıyılmış biber ve slaş doğranmış mantar katılır. Tuz, karabiber serpilir. 15 dakika sonra ateşten alınır. İnceltilmiş tavuk göğüs etleri üst üste bindirerek konur. Kenarına mantarlı iç konur ve büyük bir rulo yapılır. Uçları kürdanla tutturulur. Tepsiye aktarılır. Üzerine 1 çorba kaşığı erimiş tereyağı gezdirilir. 200 derece fırında 15 dakika pişirilir. Bu arada sos malzemesi sıcak suyla karıştırılır. Rulo fırından alınır. Üzerine sos gezdirilir. 25 dakika daha pişirilir. Afiyet olsun. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | |
|
Etiketler |
hardallı, mantarlı, rulo, tavuk |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ballı Hardallı Tavuk Baget | oneofgirl | Tavuk Yemekleri | 0 | 29 Temmuz 2013 19:09 |
Çıtır Tavuk - Ballı Hardallı Sos | Sevda | Tavuk Yemekleri | 0 | 20 Mart 2013 23:15 |
Kiremitte Mantarlı Tavuk | YapraK | Tavuk Yemekleri | 0 | 27 Aralık 2009 17:21 |
Tavuk Mantarlı Rulo Makarna | YapraK | Makarnalar Pilavlar | 0 | 26 Eylül 2009 19:19 |
Tavuk Rulo | YapraK | Tavuk Yemekleri | 0 | 23 Mart 2009 02:55 |