29 Temmuz 2013, 19:23 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Bulgurlu Tavuk Şinitzel Malzemeler: 4 adet tavuk göğüs eti 1 adet yumurta 1 çay bardağı un 1 çay bardağı galeta unu 1 çay bardağı ince bulgur tuz karabiber kişniş Hazırlanışı: İnceltilmiş tavuk etlerini tuz, karabiber ve kişnişle tatlandırın. İnce bulguru biraz sıcak suyla bir miktar şişirip galeta unu ile karıştırın. Tavuk etlerini önce una, sonra çırpılmış yumurtaya bulayın, en son bulgurlu karışımın içine koyup her yerinin kaplanmasını sağlayın. Buzdolabında biraz beklettikten sonra yağda ya da fırında kızartın. Afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
bulgurlu, tavuk, Şinitzel |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şinitzel sandviç | Zen | Aperatif ve Atıştırmalıklar | 0 | 01 Nisan 2012 22:37 |
Fırında Pirinçli Tavuk Dolması Tarifi. (Tavuk Yemekleri) | Sevda | Tavuk Yemekleri | 0 | 02 Ağustos 2011 17:34 |
Şinitzel - Tarifi | Sevda | Et Yemekleri | 0 | 22 Mart 2011 12:34 |
Şinitzel Sosu | yoSun | Soslar | 0 | 10 Kasım 2010 10:38 |
Tavuk Şinitzel | Dilara | Et Yemekleri | 1 | 23 Nisan 2010 12:20 |