29 Temmuz 2013, 19:06 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Badem Kaplı Tavuk Tarifi Badem Kaplı Tavuk İçin Gerekli Malzemeler : 400 gr. tavuk göğüs eti 1/2 su bardağı dövülmüş badem 1/3 su bardağı dövülmüş mısır gevreği 1 yemek kaşığı kuru maydanoz Tuz, sarımsak tozu 3 yemek kaşığı yağsız süt Hazırlanışı : Tavuk göğüslerini parmak kalınlığında dilimleyin. Derin bir kapta badem, mısır gevreği, tuz ve sarımsak tozunu karıştırın. Tavukları önce süte batırıp daha sonra bademli karışımın içinde yuvarlayın. Alüminyum folyo serilmiş fırın tepsisine yan yana dizin. 200 derece ısıtılmış fırında 10 dakika kadar pişirin. İçlerinin pişip pişmediğini kontrol edip fırından çıkarın. Yanında süzme yoğurt ile servis yapın. Afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
badem, kaplı, kaşar, peynirli, pirzola, tarifi, tavuk |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kaşar Peynirli Tuzlu Kurabiye | Zen | Hamur İşleri | 0 | 01 Şubat 2013 15:31 |
Kaşar Peynirli Domatesli Pide | N999 | Hamur İşleri | 0 | 25 Mart 2012 02:53 |
Kaşar Peynirli Salata | Dilara | Salatalar Mezeler | 0 | 23 Nisan 2010 12:59 |
kaşar peynirli kanape | YapraK | Salatalar Mezeler | 0 | 27 Aralık 2009 02:00 |
Kaşar`ın Kilosu .) | yeLda | Serbest Kürsü | 14 | 23 Şubat 2008 23:56 |