07 Kasım 2012, 16:57 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Şaraplı Tavuk Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 6 adet tavuk but 1 baş sarmısak 1 adet soğan 250 ml kırmızı şarap Cumartesi Kırmızı 1 avuç dolusu taze kekik 2 adet defne yaprağı 500 ml tavuk suyu 6 adet bebek havuç 12 adet taze patates zeytinyağı deniz tuzu taze çekilmiş karabiber Tarif Tavuk butlarını deniz tuzu ve taze çekilmiş karabiberle ovun. Büyükçe bir tencereyi yüksek ateşe koyun. 1 kaşık zeytinyağı ekleyip tavuk butları altın sarısı oluncaya kadar kızartın. Butları bir kenara alın. Aynı tavaya soğanı sarmısağı, taze kekiği ve defne yaprağını ilave edip sote edin. Tavukları tekrar tencereye alıp şarabı ve tavuk suyunu ekleyin. 20 dakika kapağı kapalı bir şekilde pişirin. Daha sonra bebek havuçları ve taze patatesleri ekleyin yaklaşık yarım saat daha pişirip servis edin. | |
|
Etiketler |
şaraplı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şaraplı Tarçınlı Armut | Zen | Tatlılar | 0 | 24 Şubat 2012 21:26 |
Fırında Pirinçli Tavuk Dolması Tarifi. (Tavuk Yemekleri) | Sevda | Tavuk Yemekleri | 0 | 02 Ağustos 2011 17:34 |
Şaraplı Mantarlı Tavuk | YapraK | Tavuk Yemekleri | 0 | 23 Mart 2009 02:59 |
Tavuk? | Süslü | Fıkra | 4 | 24 Mayıs 2008 02:19 |